Proactief Werkgedrag

De training Proactief Werkgedrag bestaat uit verschillende workshops, alle gebaseerd op de positieve psychologie en sterke punten.

I We Me verzorgt deze training samen met Lucy Scharloo van 5talenten.nl


Vitaliteitsmanagement

Hoe zorg jij ervoor dat je genoeg energie hebt om datgene wat je wilt doen op je werk, goed, effectief en met een frisse blik te doen?

Wie kent het niet: thuiskomen van je werk (of je hebt de hele dag thuis gewerkt) en totaal geen energie meer hebben om iets gezonds te doen. Netflix en thuisbezorgd.nl zijn je beste vrienden en die lange wandeling komt morgen wel. Pffff... Maar hoe zou het voelen als je met een lekkere focus kunt werken en je fris thuiskomt (of je laptop dichtklapt) met genoeg energie voor de rest van de dag.

Met dat in ons achterhoofd gaan we in de workshop aan de slag. In de (online) workshop vertellen we je alles over hoe je pro-actief jouw vitaliteit kunt managen en wat het effect daarvan is. Je krijgt praktische tips om je lijf en je brein fit te houden. Zo kun je zelf kijken wat voor jou werkt. Alvast een tipje van de sluier, de sleutel om pro-actief je energie te managen is: zelfinzicht.


Werkdesignen

Hoe leuk jouw baan misschien ook is, er zijn altijd taken die gewoon moeten gebeuren. Hoe kun jij dan zelf zorgen dat deze taken wat minder vervelend worden, en dat je dus een fijnere werkbeleving krijgt.

Werkdesignen gaat helemaal over eigen regie nemen. Over die kleine taakjes die je voor je uit schuit of waar je als een berg tegen op ziet. Juist die kun je fantastisch 'hacken' en dat is helemaal niet moeilijk. Workhacken doe je door je creativiteit te gebruiken, er een scheut humor bij te gooien of een uitdaging toe te voegen.

In deze workshop komen, naast theorie, ook een heel aantal ideeen en oefeningen langs die je kunnen helpen de taken leuker of minder erg te maken. We merken steeds weer hoe aanstekelijk en verbindend het is om samen de saaie (thuiswerk-) klussen te lijf te gaan.

© 2021 Ingrid Weening-Meestringa